Portretje Nicoline

Op zoek naar een langdurige samenwerking?

Ben jij een ambitieuze ondernemer die haar bedrijf nog meer wil automatiseren? En heb jij daarbij heel hard ondersteuning nodig? Dan is samenwerken met mij als Virtual Assistant (VA) een heel goed alternatief. Een VA is jouw partner in crime. Ik ondersteun jou voor langere tijd, op freelance basis. Geen gedoe met contracten of verzekeringen. Heel laagdrempelig dus. En weet je wat het mooie is? Met deze investering kun je alleen maar groeien.

"Nicoline is al weer een paar jaar mijn Virtual Assistant. En ik ben erg tevreden over haar diensten. Ze verzorgt mijn nieuwsbrief en is mijn backup met vakanties. Ze is mijn stok achter de deur, waardoor ik op tijd mijn content aanlever voor mijn nieuwsbrief. Sinds Nicoline die verzorgt, gaat die er namelijk netjes elke maand uit.
Een echte topper om mee samen te werken."

Laura Loos

"Ik ken Nicoline al een aantal jaren en had me voorgenomen dat ik haar ooit zou vragen om samen te werken.
Sinds 2 jaar verstuurt ze voor mij de nieuwsbrieven van Office Heroes en sinds een paar maanden ook die voor De Conceptenbakkerij.
Nicoline is een prettig mens, denkt mee en is lekker gestructureerd, zodat ik op haar kan bouwen als het nodig is!"

Marjolein van der Linden

"Nicoline ondersteunt mij al een lange tijd. Ze zet de door mij geschreven blogartikelen op mijn website, verstuurt deze naar mijn abonnees via Mailchimp en plaatst ze op social media. Eenmaal hebben we dit online doorgenomen en daarna geen omkijken meer naar. De werkzaamheden zijn inmiddels ook uitgebreid. De zelfstandigheid van Nicoline is ontzettend prettig. Ik kan het echt loslaten..."

Joyce Dunnewold

Wat ik nog meer voor je kan betekenen?

  • E-mails lezen en beantwoorden
  • E-mailorganisatie en -opruiming
  • Agenda beheren, afspraken maken en bevestigingen sturen
  • Administratie rondom trainingen of cursussen, zoals ruimtes reserveren en het doen van de cursistenadministratie
  • Certificaten en rapporten opstellen
  • E-books of werkboeken maken
  • Presentaties creëren
  • Digitale nieuwsbrieven opstellen

Dit is nog maar een greep uit mijn aanbod. Het uitbesteden van taken stelt jou in staat om je te concentreren op datgene waar je echt goed in bent.

Staat jouw specifieke taak hier niet tussen? Geen probleem. Je kunt het me laten weten. Ik wil je namelijk heel graag helpen. Blijk ik het niet te kunnen? Dan heb ik nog een heel netwerk van VA’s om mij heen waaraan ik je graag wil voorstellen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wil jij ook zorgeloos je online onderneming draaiende houden en laten groeien? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan, zodat we erachter komen of en hoe ik je kan helpen. Via de knop aan de rechterkant, kun je een afspraak maken voor een online kennismaking. Wel zo leuk als we elkaar even kunnen zien, toch?

Wil je een handig overzicht van werkzaamheden die je kunt uitbesteden aan een VA? Klik dan op de knop hieronder en download het nu!

Lianne Aben

“Ik werk al enige tijd samen met Nicoline. Ik ben mega blij met haar. Ze pakt mijn boekhouding op, al mijn website aanpassingen en veel uitzoekwerk waar ik zelf niet aan toe kom. Ze is flexibel, snel en bovenal een fijn mens om mee samen te werken. Ze ondersteund me op veel vlakken en kan veel bij haar neerleggen. Top dus! Ik beveel haar van harte aan!”

Lianne Aben
Lianne Aben Projectmanagement BV