Portretje

Jouw cursus in je eigen online leeromgeving

Heb je een waardevolle online cursus ontwikkeld, maar worstel je met de technische kant? Ik ontwikkel een leeromgeving die perfect aansluit op jouw wensen; of het nu veel functionaliteiten moet hebben, of juist een eenvoudigere leeromgeving moet zijn.

Nicoline hielp me met mijn eerste online leeromgeving én mijn website! Ze is servicegericht, precies en geeft goed advies.”
Annemarie Kap

“Top wordpress webbouwster met veel persoonlijke begeleiding zodat we zelf onze site makkelijk kunnen beheren.”

Inge Verhoef 

Waarom een online academie?

Met een online academie deel jij jouw kennis met nog meer mensen, waardoor je op een slimme en efficiënte manier jouw online onderneming kunt opschalen. Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het aanbieden van een online cursus:

 • Je kunt 24/7 inkomsten genereren, zelfs als je op vakantie bent.
 • Je klanten kunnen sneller resultaat bereiken dan met het leren uit een boek.
 • Je kunt meer mensen bereiken en dus meer klanten helpen.
 • Je klanten kunnen in hun eigen tempo leren en wanneer het hun uitkomt.

Enkele voorbeelden

Annemarie Kap

“Nicoline heeft mij geweldig geholpen met het bouwen van mijn eerste online leeromgeving Foutloos Nederlands. Voor haar was het ook een leerproces. Nicoline is heel servicegericht en precies en kan ook goed advies geven. Daarna heeft zij mijn website www.ankataalacademie.nl onder handen genomen en de lay-out aangepast en verbeterd. Een heel fijne samenwerking!”

Annemarie Kap
ANKA Taalservices

Een op maat gemaakte leeromgeving

Ik ondersteun je bij de technische creatie van je online leeromgeving, zodat jij je kunt richten op de inhoud, marketing en verkoop van je online training.

Samen bespreken we jouw wensen en doelstellingen voor de perfecte website. De online academie ontwikkel ik in WordPress, waarbij ik met Learndash en Beaver Builder-producten werk om jouw eigen, unieke en op maat gemaakte omgeving te maken en in te richten. Learndash is een professionele plug-in die verschillende functionaliteiten biedt, zoals quizzen en certificaten. Je kunt zoveel mogelijk modules en lessen toevoegen als je wilt. Ook is het mogelijk om meerdere trainingen te integreren in je leeromgeving.

Ik bouw de online academie eerst in mijn omgeving en pas na jouw goedkeuring verhuis ik het naar jouw eigen (sub)domein bij je hostingpartij. Zo blijft je academie online, zelfs als er iets met je website gebeurt.

Mogelijkheden voor jouw leeromgeving:.

 • Een kennisbank met zoekfilter
 • Verzameling van je (besloten) podcasts
 • Leerzame Q&A’s
 • Opnames van 1:1 coaching calls
 • Gepersonaliseerde leerpaden op basis van een vragenlijst
 • Dit zijn voorbeelden, er is natuurlijk meer mogelijk.
Complete Academie
vanaf € 1.598,00

Complete ontzorging van A tot Z, waarbij ik al jouw cursusmateriaal klaar zet.

 • Inclusief installatie WordPress, Learndash en koppelingen met o.a. WooCommerce, Mollie, Plug&Pay en MailBlue, en het klaarzetten van alle content
 • vanaf € 1.598,00 (excl. btw)
vanaf € 1.598,00
DIY Academie
vanaf € 898,00

Een ‘doe het zelf’ online academie waarbij jij zelf de controle houdt over het plaatsen van je cursusmateriaal.

 • Inclusief installatie WordPress, Learndash en koppelingen met o.a. WooCommerce, Mollie, Plug&Pay en MailBlue
 • vanaf € 898,00 (excl. btw)
vanaf € 898,00

Portfolio

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in mijn portfolio om  te zien wat ik al eerder gemaakt heb.

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wil jij ook zorgeloos je online onderneming draaiende houden en laten groeien? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan, zodat we erachter komen of en hoe ik je kan helpen. Via de knop aan de rechterkant, kun je een afspraak maken voor een online kennismaking. Wel zo leuk als we elkaar even kunnen zien, toch?

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een online kennismakingsgesprek. Ik ben erg benieuwd naar jouw wensen en visie voor je online leeromgeving. Als we beiden enthousiast zijn om samen te werken dan stel ik een offerte op, afgestemd op jouw wensen.

Na akkoord lever je alle inhoud aan, zoal teksten, video's, afbeeldingen, logo's en eventuele andere content die je graag in jouw academie wilt hebben. Daarna ga ik voor jou aan de slag!

Tijdens de ontwikkeling houd ik je op de hoogte en kun je met inlogcodes de voortgang volgen en feedback geven. Er zijn twee correctierondes om ervoor te zorgen dat alles naar wens is en waarin we samen de puntjes op de "i" zetten.

Jouw online leeromgeving is daarna volledig van jou. Met een onderhoudscontract* neem ik ook het technische beheer van je online leeromgeving uit handen. Ik zorg voor het wekelijks updaten van alle plug-ins en licenties, en maak een back-up van je hele site. En wil je op een later moment toch nog iets aangepast hebben? Ook dat is geen probleem, ik hanteer dan mijn uurtarief van € 70,00 (exclusief btw).

Samen maken we van jouw academie een succesvolle online leeromgeving!

 

*Vanaf € 30,00 per maand (exclusief btw) onderhoud ik dit voor jou.