Portretje

Alles geregeld voor je podcast

Ben je je eigen podcast gestart, maar wil je geen omkijken hebben naar alle technische details? Ik zorg voor een podcast die klaar is voor publicatie en help je op weg naar een nog groter publiek.

“Nicoline is een waardevolle aanwinst voor mijn editors team! Ze is gedreven, open voor feedback en communiceert helder. Ik beveel haar zeker aan!”

Kisha Canwood

Wat maakt een goede podcast?

Een podcast is niet voor niets razend populair aan het worden. Een podcast is erg veelzijdig en kun je voor verschillende boodschappen inzetten. Maar wil je een goede podcast maken, dan zijn er wel facetten die meespelen. Hoe meer liefde en aandacht het krijgt, hoe beter het resultaat. Dat kost echter wel tijd en de benodigde expertise. Hoe prettig is het dan om een podcast manager naast je te hebben die het voor je regelt?

Een podcast is namelijk zoveel meer dan alleen een audio-opname. Om een goede podcast te maken, zorg ik ervoor dat de opname nog fijner wordt om naar te luisteren. Wat ik zoal uit handen neem:

  • De langere stiltes eruit knippen
  • De uh's en ah's zoveel mogelijk verwijderen
  • De achtergrondgeluiden weghalen
  • Het monteren van de geluidsopname
  • Het toevoegen van intro's en outro's

Een voorbeeld

Haal meer uit Microsoft

 

Jouw podcast naar een hoger niveau

Ik ga graag een stapje verder dan dat, want samen met jou breng ik je podcast graag naar een hoger niveau. Voordat we je podcast gaan publiceren, zorg ik namelijk ook nog voor:

  • een pakkende 'show note': ik maak een samenvatting van je aflevering, zodat je direct de juiste luisteraars kunt aanspreken met de inhoud van je podcast
  • een aantrekkelijke cover: essentieel voor promotie van een goede podcast en ik ontwerp hem helemaal zoals jij voor ogen hebt

Is je podcast om door een ringetje te halen en 'publish ready'?

Dan plaats ik je podcast op je website, waardoor je podcast beter zichtbaar wordt en Google hem ook kan vinden. Het is ook mogelijk om je podcast te plaatsen als onderdeel van een bijbehorende blog, waarmee we je boodschap nog meer kracht bijzetten en zorgen voor een betere vindbaarheid en zichtbaarheid van je podcast. Daarnaast publiceer ik je podcast natuurlijk ook op luister apps zoals Spotify, zodat je ervan verzekerd bent dat hij voor iedereen te vinden is. En wil je jouw podcast promoten in je nieuwsbrief?

Kortom: een podcast is altijd aan te passen naar al jouw eigen wensen en behoeften.

Kortom: een podcast is altijd aan te passen naar al jouw eigen wensen en behoeften.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wil jij ook zorgeloos je online onderneming draaiende houden en laten groeien? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan, zodat we erachter komen of en hoe ik je kan helpen. Via de knop aan de rechterkant, kun je een afspraak maken voor een online kennismaking. Wel zo leuk als we elkaar even kunnen zien, toch?

Samen aan de slag met jouw podcast

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Is er een klik en zijn we allebei enthousiast, dan stel ik een op maat gemaakte offerte voor je op. Na jouw goedkeuring gaan we samen vol energie aan de slag!

Al jouw input is waardevol, dus je kunt mij alle benodigde informatie en wensen toesturen. Binnen 4 tot 6 weken ontvang je de eerste podcast, krachtig en inspirerend. Tijdens dit proces houd ik uiteraard de voortgang bij en alle aanpassingen die we doen.

Laten we jouw podcast droom waarmaken!

Met jouw visie en mijn expertise creëren we een persoonlijke podcast(serie) die jouw boodschap de wereld in brengt. Samen bereiken we waardevolle resultaten. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Kisha Canwood

‘’Ik werk nu sinds de zomer samen met Nicoline en de samenwerking gaat heel erg fijn en gemakkelijk. Nicoline is onderdeel van mijn editors team en edit een podcast van een klant van mij. Ze staat open voor feedback en de communicatie loopt ook heel relax. Ik zou haar zeker ook aanraden bij mijn klanten als ze alleen op zoek zijn naar een editor.’’

Kisha Canwood
Studio Connection by KC