Nicoline in de duinen van Texel

Een online onderneming die voor iedereen werkt

Hi, ik ben Nicoline. Voordat ik begon met mijn werk als Virtueel Assistent, had ik al ruim 25 jaar ervaring als secretaresse. Al lange tijd help ik dus vrouwelijke, ambitieuze ondernemers op technisch vlak met hun website en andere secretariële zaken. Ik doe niets liever dan ondernemers helpen hun business draaiende te houden, en te laten groeien!

“Nicoline is al jaren mijn trouwe Virtual Assistant. Ze verzorgt mijn nieuwsbrief, is mijn backup en zorgt dat ik op tijd mijn content lever. Een echte topper!”

Laura Loos

“Nicoline ontzorgt me enorm met mijn boekhouding, website en research. Ze is flexibel, snel en prettig in de omgang. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Lianne Aben

Hoe mijn verhaal tot mijn missie leidde?

Door een bloedvergiftiging heb ik mijn onderbeen verloren, waardoor ik mij grotendeels in een rolstoel verplaats. Ik merkte al snel hoe moeilijk het is om in een maatschappij te bewegen, die niet is ingericht op op menselijke beperkingen. Niet alleen in restaurants of winkels, maar ook digitaal. Daardoor is het mijn persoonlijke missie geworden om toegankelijkheid veel meer te laten integreren in het online ondernemen.

Ik wil ondernemers ontzettend graag laten zien hoe zij van hun onderneming een community kunnen maken die voor iedereen bereikbaar is. Websites kunnen een heel andere inrichting krijgen, waardoor je het voor iedereen mogelijk maakt om met jou in contact te komen. En daarmee vergroot je je publiek, bereik je meer mensen en breidt je je klantenkring uit.

Quote van mijzelf: "Het is mijn missie om jouw online onderneming te laten groeien door er een plek van te maken die voor iedereen bereikbaar is.'

Inmiddels kan ik omgaan met mijn beperking. Ik kan mijn werk doen vanuit huis en ik ga heel graag op vakantie. Het liefst naar Texel. Maar ergens anders in Nederland vind ik ook heerlijk. Koffie drinken, uit eten, naar het strand. Niks weerhoudt mij om een mooi leven te leiden.

Geef mij rust, positieve energie en een groep ondernemers die mijn hulp waarderen en ik floreer. Door het beste uit jou te halen, haal k ook het beste uit mijzelf. Zo creëer ik mijn eigen droom business. Uitdagingen ga ik niet uit de weg. Ik bijt me er juist in vast. Daardoor zorg ik voor de beste resultaten en vooral ook, voor samen plezier hebben in wat we doen.

Fotocomplicatie van tulpen, mijn hondjes Beau en Roos, een heerlijke cappuccino en de vuurtoren van ons vakantie-eiland Texel.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wil jij ook zorgeloos je online onderneming draaiende houden en laten groeien? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan, zodat we erachter komen of en hoe ik je kan helpen. Via de knop aan de rechterkant, kun je een afspraak maken voor een online kennismaking. Wel zo leuk als we elkaar even kunnen zien, toch?