Portretje

E-mailmarketing op maat

Voor het opbouwen van waardevolle relaties? Het vergroten van je bereik? En het stimuleren van groei?

Ja, maar hoe zet ik e-mailmarketing dan in?

E-mailmarketing is krachtig en stelt je in staat om direct in contact te komen met je klanten en prospecten. Het biedt een persoonlijke touch en geeft waardevolle content, aanbiedingen en updates rechtstreeks aan je doelgroep. Of je nu een online winkel hebt, een inspirerende blog of een bloeiende academie. E-mailmarketing kan een transformerende kracht zijn voor ieders bedrijf.

"Nicoline is al weer een paar jaar mijn Virtual Assistant. En ik ben erg tevreden over haar diensten. Ze verzorgt mijn nieuwsbrief en is mijn backup met vakanties. Ze is mijn stok achter de deur, waardoor ik op tijd mijn content aanlever voor mijn nieuwsbrief. Sinds Nicoline die verzorgt, gaat die er namelijk netjes elke maand uit.
Een echte topper om mee samen te werken."

Laura Loos

"Ik ken Nicoline al een aantal jaren en had me voorgenomen dat ik haar ooit zou vragen om samen te werken. Sinds 2 jaar verstuurt ze voor mij de nieuwsbrieven van Office Heroes en sinds een paar maanden ook die voor De Conceptenbakkerij. Nicoline is een prettig mens, denkt mee en is lekker gestructureerd, zodat ik op haar kan bouwen als het nodig is!"

Marjolein van der Linden

"Nicoline ondersteunt mij al een tijd met het versturen van mijn nieuwsbrieven. Ze is handig met het systeem, deskundig in haar vak en denkt goed mee over hoe ik het hebben wil. Bovendien reageert ze altijd heel snel op mijn vragen. Ik ben er heel blij mee hoe ze mij op dit punt ontzorgt."

Diederik van Dorth

"Ik kwam niet uit een onderdeel van LaPosta. 1 mailtje naar Nicoline en nog geen 10 minuten later keek Nicoline via Teams met mij mee naar het 'issue'. Ik heb de online training LaPosta van Nicoline gevolgd. Een super overzichtelijke training met alle uitleg die je nodig hebt als je LaPosta nog nooit hebt gebruikt. Een aanrader!!"

Mariëtte van der Kaa

Hoe kan ik je helpen?

Ik optimaliseer graag jouw e-mailmarketingstrategie. Samen richten we ActiveCampaign of Mailblue in en koppelen we het aan jouw website, webshop of online academie. Zo sluit je e-mailcampagnes naadloos aan bij jouw merkidentiteit. Je bereikt jouw doelgroep op de meest effectieve en boeiende wijze.

Ook werk ik met Laposta, maar de mogelijkheden zijn minder uitgebreid dan met ActiveCampaign of Mailblue, maar als dit voor jou voldoende is, help ik natuurlijk graag met het inrichten hiervan.

Op maat maken

Ik help je door werkzaamheden en processen te automatiseren en te optimaliseren, zodat minder handmatig hoeft, dit scheelt veel tijd en dus geld.

Daarnaast adviseer en ondersteun ik je bij de inrichting en het gebruik van e-mailmarketing. Ik help je met starten en/of ik zet alle gegevens om van een bestaand systeem naar het nieuwe systeem.

  • Inrichten van Mailblue (ActiveCampaign of Laposta, vanaf € 350,00 (excl. btw), inrichten account, sjabloon e-mail in huisstijl, koppeling website etc.
  • Inrichten weggever op je website, vanaf € 185,00 (excl. btw), formulier voor aanvragen weggever, koppeling met website, marketingfunnel etc.

Enkele voorbeelden van nieuwsbrieven

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wil jij ook zorgeloos je online onderneming draaiende houden en laten groeien? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan, zodat we erachter komen of en hoe ik je kan helpen. Via de knop aan de rechterkant, kun je een afspraak maken voor een online kennismaking. Wel zo leuk als we elkaar even kunnen zien, toch?

Hoe werk ik?

Ik begin graag met een kennismakingsgesprek, want ik wil graag weten hoe jij jouw marketing funnel voor ogen hebt. Dit gesprek kan bijvoorbeeld plaatsvinden via Teams, op een moment dat jou goed uitkomt. Als we een klik voelen en enthousiast zijn om samen te werken, dan stel ik graag een offerte op, speciaal voor jou.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, gaan we samen aan de slag. Jouw rol is om alle content aan te leveren die ik nodig heb om jouw marketing- en salesfunnel op te bouwen. Denk hierbij aan alle benodigde informatie, zoals je weggever, bedankpagina's en verkooppagina's voor je WordPress-website, tot de inrichting van de e-mailmarketing in ActiveCampaign of Mailblue.

Jij kunt je volledig richten op de inhoud en jouw unieke boodschap, terwijl ik me bezighoud met de technische aspecten 🙂

Je krijgt twee correctierondes, zodat we samen de puntjes op de "i" kunnen zetten en ervoor kunnen zorgen dat alles perfect aansluit bij jouw visie.

Mocht je daarna nog verdere aanpassingen willen maken, dan sta ik uiteraard voor je klaar om je te helpen. Voor aanvullende werkzaamheden hanteer ik mijn uurtarief van € 70,00 per uur (exclusief btw).

Ontdek: Van Nieuwsbrief naar Magazine

Voor vernieuwende ondernemers die meer willen dan een standaard nieuwsbrief.

Waarom een magazine?
Een magazine houdt de nieuwsgierigheid van jouw potentiële klanten vast. Het prikkelt de zintuigen met bijzondere verhalen en prachtig beeldmateriaal, terwijl je waardevolle kennis deelt.

Samenwerking met Merle’s Schrijfzolder
Merle brengt jouw magazine tot leven. Ik zorg dat het wordt klaargezet en verstuurd via Laposta.