Bedankt voor je deelname aan de poll over het belang van alt-teksten!

Hartelijk dank voor je deelname aan mijn poll over het belang van alt-teksten! Door jouw stem krijg ik waardevolle inzichten in hoe belangrijk alt-teksten worden gevonden.

Waarom zijn alt-teksten zo belangrijk?

Alt-teksten spelen een cruciale rol in het toegankelijk maken van websites voor mensen met visuele beperkingen. Ze helpen screen readers om de inhoud van afbeeldingen te beschrijven, waardoor iedereen kan genieten van de volledige ervaring op je website. Daarnaast dragen alt-teksten bij aan een betere zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor je website beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Voor degenen die aangaven niet precies te weten wat alt-teksten zijn, of denken dat ze niet belangrijk zijn, wil ik graag benadrukken dat alt-teksten niet alleen essentieel zijn voor mensen met visuele beperkingen, maar ook een cruciale rol spelen in hoe zoekmachines je website indexeren en rangschikken.

Wil je meer weten?

Heb je na het lezen van de blog en deelname aan de poll nog vragen over alt-teksten of digitale toegankelijkheid in het algemeen? Of wil je hulp bij het optimaliseren van jouw website? Neem gerust contact met me op! Ik help je graag verder om je website toegankelijker en vindbaarder te maken.

Bewaar deze blog!

Wil je deze blog later nog eens teruglezen? Sla de link op zodat je altijd toegang hebt tot de tips en informatie over het schrijven van effectieve alt-teksten.

🔗 Link naar blog over alt-teksten.

Nogmaals bedankt voor je deelname en je inzet voor een inclusievere digitale wereld!

Groetjes,
Nicoline

Portretje