Portretje

Scan je website: Hoe toegankelijk is jouw website?

Wil je een indruk krijgen van hoe toegankelijk jouw website is? Meld je dan aan voor mijn quickscan.

In deze quickscan werp ik een blik op de voorkant van je website, de kant die jouw bezoekers zien. Ik check het ontwerp, bedienbaarheid, formulieren en kijk of de tekst begrijpelijk genoeg is. Zo haal ik de grootste struikelblokken eruit en geef ik je een beknopt rapport met verbeterpunten.

Waarom zou je gaan voor een digitaal toegankelijke website?

Nou, het vergroot je doelgroep met zo'n 20-30%, verbetert je vindbaarheid in zoekmachines, maakt je website gebruiksvriendelijker voor iedereen én het is gewoonweg maatschappelijk verantwoord.

Jij wilt toch ook dat je website door iedereen bezocht en begrepen kan worden?

Ik beoordeel 5 pagina's van je website en ik geef je op basis van 20 punten een rapport. Denk aan zaken zoals de websiteopbouw, contrastverhoudingen en Alt-teksten van afbeeldingen.

In dit rapport geef ik je praktisch advies over wat er verbeterd kan worden om de digitale toegankelijkheid te optimaliseren. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of ik kan je hierbij ondersteunen. Ook benoem ik een paar quick wins en geef ik je aan wat ik voor je kan betekenen.

Wat houdt de quickscan in?

  • Een voorbespreking van 30 minuten
  • Scan van maximaal 5 pagina's op 20 punten
  • Uitgebreide rapportage met verbeterpunten en oplossingen
  • Nabespreking van 60 minuten

Het rapport ontvang je gemiddeld binnen 7 werkdagen in de mailbox. Daarna plannen we zo snel mogelijk de nabespreking in.

Wie voert het advies uit het rapport uit?
Je kunt ervoor kiezen om het zelf te doen of te bespreken met je eigen webbouwer. Als je de technische kennis mist, kan ik de taken ook uitvoeren. Ik geef je in het rapport al een indicatie van de benodigde uren.

Deze quickscan kost eenmalig € 199,00 exclusief btw.