Hoe kun je pagina’s en berichten eenvoudig terugvinden?

Hoe kun je pagina’s en berichten eenvoudig terugvinden?

Portretje Nicoline's Office
Toetsenbord met loep

Als je een grote website hebt en dus veel pagina’s hebt of veel blogt, dan passen niet alle titels meer op één pagina 🙂 Als je verder naar beneden scrolt dan zie je dat er meerdere pagina’s zijn.

Nu valt het op mijn website nog mee, alhoewel ik al 3 pagina’s heb om doorheen te scrollen. Maar jij hebt er misschien wel veel meer en zoek je je af en toe rot naar de juiste pagina.

Pagina’s sorteren op alfabet

In WordPress kun je pagina’s en berichten op alfabetische volgorde zetten. Dat maakt het zoeken een stuk gemakkelijker. Log in en ga naar je dashboard en ga naar alle pagina’s of berichten. Klik bovenaan op ’titel’ en de lijst sorteert de titels op alfabet. Wil je de lijst op datum sorteren, dan klik je op ‘datum’. Net wat jij gemakkelijk vindt.

Pagina’s zoeken

Heb je nu heel veel pagina’s, dan kun je ook zoeken op titel. Dit doe je door rechts bovenaan een zoekwoord in te typen en dan op ‘Pagina’s zoeken’ klikken.

Nog een handige tip!

Een opdrachtgever van mij blogt bijna wekelijks en heeft 120 berichten op haar website staan. Euhh…. dat is best veel 🙂 Standaard staat je berichtenlijst op 20 berichten per pagina. Wil je dit aanpassen? Ga naar je berichtenpagina en klik rechtsboven op ‘Scherminstellingen’ en pas het ‘aantal items per pagina’ aan. Als je veel blogt, dan heb je een enorme lijst aan berichten staan. Standaard staat het overzicht op 20 berichten per pagina. In dit menu kun je meer items aanpassen voor een vinkje weg te halen. Ben jij bijvoorbeeld de enige auteur. Vink dan het hokje voor auteur uit. Vergeet daarna niet op ‘Toepassen’ te klikken om de wijzigingen op te slaan. Zo wordt je pagina lekker overzichtelijk 🙂

Heb je hier vragen over?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je hier graag mee.

Deel mijn blog heel gemakkelijk