Mijn eerste online training is klaar

Mijn eerste online training is klaar

Portretje Nicoline's Office
20200608_204015_0000

In de afgelopen weken heb ik nagedacht of ik zelf een online training wilde maken. De eerste weken tijdens het coronavirus stond mijn hoofd hier nog helemaal niet naar. Ik was zelf druk om mijn opdrachtgevers door de crisis heen te helpen.

Begin dit jaar ben ik enthousiast geworden over Laposta. Ik zat te brainstormen met Manuela van Weblish. Zij geven trainingen over o.a. Mailchimp en door alle veranderingen die Mailchimp vorig jaar heeft doorgevoerd is het er niet fijner op geworden om de gratis versie te gebruiken.

Ik ben me verder gaan verdiepen in Laposta. Een Nederlands bedrijf met een nieuwsbriefsysteem waarmee je op een makkelijke manier gratis je nieuwsbrief kunt opmaken en kunt versturen. Ik heb hier eerder een blog over geschreven. Op sociale media en op Google kwam ik nog weinig trainingen of überhaupt meer over Laposta tegen. De eerste stappen voor een online training ging ik uitwerken en ik werd steeds enthousiaster.

Facebookgroep ‘Durf te vragen over Laposta’

Ik heb contact gezocht met Laposta en ik ben ook samen met één van hun medewerkers beheerder van de Facebookgroep ‘Durf te vragen over Laposta‘. Ik dacht “dat is een mooie aanvulling bij de training”!

De Facebookgroep is live en het leuke daaraan is dat al steeds meer ‘fans’ de groep vinden. De tweede stap is mijn online training. Deze is nagenoeg af en gaat van de week online! In 8 modules maak ik je wegwijs door Laposta.

Online training over Laposta

In deze online training ga je stap voor stap een nieuwsbrief in Laposta maken. En leer je:

  • hoe je een ontwerp maakt voor je nieuwsbrief
  • hoe je je nieuwsbrief een persoonlijke aanhef kunt geven
  • hoe je de nieuwsbrief kunt testen en daarna kunt versturen
  • hoe je je nieuwsbrief aan je website kunt koppelen (in de training gebruiken we WordPress)
  • hoe je kunt segmenteren en maak je een automation aan
  • hoe je rapporten kunt bekijken

Wat kost de online training?

Ik bied deze online training aan voor € 64,95. Nu tijdelijk € 49,95 exclusief btw. Je hebt dan voor 6 maanden toegang tot de cursus.

Wat leer ik dan?

Je leert hoe je eenvoudig je eigen sjabloon in huisstijl opmaakt, hoe je e-mailadressen importeert en maak je je eerste nieuwsbrief. Ook leer je hoe je je aanmeldformulier toevoegt aan je WordPress website en kun je een automation opzetten voor je weggever. Wat is segmenteren en uiteindelijk weet je meer over de rapporten die Laposta bijhoudt.

Doe mee met de training!

Neem de stap en volg deze online training over Laposta en maak op een snelle en makkelijke manier je nieuwsbrief. Je betaalt de training via iDEAL, waarna je direct toegang tot de training krijgt.

Geen rompslomp en laat mij het doen!

Ben je geïnteresseerd in Laposta, maar wil je alle rompslomp uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. Ik kan de hele inrichting voor je in orde maken. Jij levert mij de gegevens aan en ik zorg dat je hier geen omkijken meer naar hebt. Neem dan contact met mij op.

Deel mijn blog heel gemakkelijk